Kérjük válasszon:

Koncertnaptár
2017-December
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Princess & Operett

Princess:

Princess & Operett

2001-ben alakult meg a magyar crossover zenei élet máig legmeghatározóbb zenekara, a Princess együttes. A három gyönyörű "hegedűhercegnő" olyan, addig elképzelhetetlennek tűnő forradalmat csinált a komoly és a könnyűzene szerelemházasságából, amit addig egyetlen magyar zenekarnak sem sikerült. Előítéleteket semmibe véve, falakat ledöntve vitték el a klasszikus zeneirodalom legszebb dallamait azokhoz az emberekhez, akiket előttük eddig senki sem tudott megszólítani komolyzenével. És ugyanezzel az őszinte lelkesedéssel csempésztek huszonegyedik századi pezsgést és dinamizmust hazánk és Európa megannyi híres koncerttermébe a zeneértő közönség legnagyobb megelégedésére.

Két platina lemez, és az összességében több mint 150.000 eladott album, valamint számos közönség és szakmai elismerés népszerűségük egyértelmű mutatói. Ha mindehhez hozzávesszük a számtalan hazai és külföldi koncerten, illetve exkluzív fellépésen aratott zajos tetszést, akkor túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Princess az elmúlt tíz év egyik legsikeresebb magyar zenei formációja.

Titkuk nem csupán szépségükben rejlik. Diplomás hegedűművészekként a virtuóz előadásmód, neves zenei producerek és a folyamatos megújulás együttesen jelentik a kulcsot töretlen népszerűségükhöz. Legújabb kompozícióikban ha lehet, még izgalmasabb zenei kísérletbe fogtak, amikor könnyűzenei slágereket ültettek komolyzenei környezetbe.

A Princess az elmúlt tíz évben a több száz hazai koncert mellett eljutott a világ számos pontjára is. Turnéztak Németországban, Hollandiában és Mexikóban, koncerteztek Olaszországban, Szingapúrban és az Egyesült Arab Emirátusokban. Felléptek olyan exkluzív rendezvényeken, mint a Genfi Autó kiállítás, a bahreini Forma 1 verseny, vagy a Casino Monte Carlo VIP rendezvénye, de ugyan olyan örömmel játszottak többek között az ENSZ katonáknak is Cipruson. Nem véletlen, hogy hazánk Európai Uniós csatlakozása alkalmából is őket kérték fel, hogy a stockholmi diplomáciai rendezvénysorozaton népszerűsítsék Magyarországot

Ízelítő a Princess hegedűtrió előadásából:

Operettissima:

2005. decemberében a világhírű Budapesti Operettszínház szólistáinak közreműködésével kiadtuk Kálmán Imre: Csárdáskirálynő című operettjének teljes zenei anyagát digitális hanghordozón. Ezzel a cd-vel kelt életre az Operettissima társulata. Azóta folyamatosan operett-előadásokat illetve koncerteket hozunk létre Magyarországon, Ausztriában, Olaszországban, Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban.

Előadásainkban kiemelt szempont, hogy a magyar zeneszerzők munkáit minél szélesebb körben megismertessük a közönséggel. Büszkék vagyunk arra, hogy az operett-szerzők triumvirátusából, Johann Strauss - Lehár Ferenc - Kálmán Imre, ketten is Magyarországon születtek, és egész életükben magyarnak vallották magukat. Így nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország a világon az első számú „Operett-nagyhatalom”. A szinte kifogyhatatlan Lehár és Kálmán életmű rengeteg lehetőség ad arra, hogy műsorainkat változatos zenei anyagból állítsuk össze.

Előadásokat, koncerteket hozunk létre, műsorokat állítunk össze, de a legfontosabb mindig a zene, ezen belül az OPERETT marad számunkra, ez a sokszor temetett, örökifjú klasszikus zenei műfaj, ami nekünk nemcsak munkánk, hanem missziónk is lett

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Helyszín/Adresse:

Liszt Festival Raiding, 7321 Raiding, Liszt srasse 46., Ausztria /
Lisztzentrum Raiding - Burgenland, Lisztstraße 46, 7321 Raiding, Austria, +43 (0) 2619 51047

Időpont/Termin:

Július 20. – 17:00

Jegyárak/Ticketpreise:

Bronz : 25€
Silver : 33€
Gold : 41€
Platinum : 49€

Kartenbestellung

Figyelem! Ehhez az eseményhez koncertbérlet NEM használható fel!

Ajánlja Emailben!
Princess & Operett - kapcsolódó Helyszínek
Liszt Ferenc - Zentrum

Liszt Ferenc - Zentrum

Koncerthelyszín

Megtekint

Együttműködő partnereink:

A zenekar ruháit tervezte:
Zigi Brand by Oláh Zsigmond

Ticket Sales Minden jog fenntartva 2014. Az árváltozás jogát fenntartjuk! | Privacy policy