Kérjük válasszon:

Koncertnaptár
2017-December
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Adventkonzert / Adventi koncert

André Vásáry, Männersopran, Miklós Szenthelyi, Kammerorchester Ungarische Virtuosen und Kammerchor Sotto Voce
Adventkonzert

Vásáry André

Vásáry André világszinten is kuriózumnak számító hangfajjal és repertoárral rendelkezik, fiatal kora ellenére jelentős sikereket ért el a hazai kulturális életben. Emlékezetes fellépései voltak Magyarország legrangosabb koncerttermeiben, pl. a Művészetek Palotájában, a Budapesti Kongresszusi Központban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a Rózsavölgyi szalonban, vagy a pécsi Zsolnay Negyedben.
2011-ben Fonogram - Magyar Zenei Díjra jelölték, a három arany és egy platina lemez pedig híven tükrözi a közönség elismerését.
Szerepelt a Pesti Színházban, három évadot játszott a Nemzeti Színházban. A templomi koncertek kedvelői az ország legnagyobb templomaiban, pl. az Esztergomi Bazilikában, a Debreceni Nagytemplomban vagy a Ceglédi Református Nagytemplomban gyönyörködhettek az általa nyújtott, nem mindennapi zenei élményben.
A hazai sikerek mellett már külföldön is felfigyeltek tehetségére, részt vett az Adoro Tour rendezvényen Németország több városában, szerepelt Rómában, Párizsban, Bécsben, és más európai városokban, meghallgatta őt Ricardo Muti, és felkérték énekelni a bécsi Staatsoperbe. 2012 decemberében önálló koncertet adott a Kolozsvári Magyar Operában.

 

Der Männersopransänger, stolzer Besitzer von drei goldenen und einer Platinplatte begründete seine jetztige Popularität mit mehr als zwölfjähriger harter Arbeit. Seine Bildung bekam er in Boston, er gewann die Opernwettbewerb in Miskolc, er nahm an dem Finale des Römer Internationalen Sängerwettbewerbs teil. Er nahm an der Turnee des Ensembles Adoro in Deutschland teil, er trat in Paris, Wien und in anderen europäischen Städten auf. Er wurde von Riccardo Muti angehört, und von der Wiener Staatsoper zu singen aufgefordert. Er ist regelmäßiger Gastkünstler des Kammerorchesters Ungarische Virtuosen, mit dem er an französischen und deutschen Tournees gastiert.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Helyszín/Adresse:

Liszt Festival Raiding, 7321 Raiding, Liszt srasse 46., Ausztria /
Lisztzentrum Raiding - Burgenland, Lisztstraße 46, 7321 Raiding, Austria, +43 (0) 2619 51047

Időpont/Termin:

December 6. – 19:30

Jegyárak/Ticketpreise:

Bronz : 25€
Silver : 33€
Gold : 41€
Platinum : 49€

Figyelem! Ehhez az eseményhez koncertbérlet NEM használható fel!

Ajánlja Emailben!
Adventkonzert - kapcsolódó Helyszínek
Liszt Ferenc - Zentrum

Liszt Ferenc - Zentrum

Koncerthelyszín

Megtekint
Adventkonzert - kapcsolódó Művészek
Szenthelyi Miklós

Szenthelyi Miklós

Hegedűnűvész

Megtekint
Magyar Virtuózok

Magyar Virtuózok

Zenekar

Megtekint
Vásáry André

Vásáry André

Férfi szoprán, énekes

Megtekint

Együttműködő partnereink:

A zenekar ruháit tervezte:
Zigi Brand by Oláh Zsigmond

Ticket Sales Minden jog fenntartva 2014. Az árváltozás jogát fenntartjuk! | Privacy policy